Vælg en Artemide lampe

Hvem og hvad er Artemide?

Italienske Artemide Group blev grundlagt i 1959 og har siden da leveret en lang række smukke belysningsklassikere med æstetik og design i højsædet. Artemide har en række kendte lampeserier bag sig, og både Tolomeo, Aggregato og Nesso er serier, mange vil genkende. Tolomeo fås desuden både som væg- gulv- og bordlampe i forskellige størrelser. Flotte og funktionelle designklassikere skabes gennem konstant innovation og søgen efter optimalløsninger, og dette er netop hvad Artemide arbejder efter. Vælg en lampe fra Artemide og se det for dig selv.

Lamperne produceres på effektiv vis i både Europa og USA, hvorfor Artemide er i stand til at levere belysning til hele verden.

Artemide har lamper til alle rum i huset

Med en bred vifte af forskellige lamper tilbyder Artemide belysningsløsninger til ethvert rum og enhver smag. Blandt deres sortiment findes både nedtonede loftslamper, der med fordel kan bruges i soveværelset eller i køkkenet, standard- og væglamper med knald på til stuen eller unikke bordlamper, der både giver lys, liv og kreativitet til kontoret.

Lamper med fokus på høj kvalitet

Vælger du at købe en lampe fra Artemide til at pryde dit hjem, er du sikker på at få en lampe af kvalitet. Med et stort fokus på konstant optimering og udfordring af tidligere belysningsløsninger, skaber Artemide innovative lamper, der udfordrer andre tidligere designklassikere.

Desuden kan mange af Artemides lamper også bruges som sofistikerede installationer og belysningsløsning i offentlige rum og i erhvervslivets store kontorer. Udover kreativiteten og deres dekorative egenskaber, er lamperne først og fremmest lavet med henblik på at give godt lys i de rum, der indtager. I mere end 50 år har det været Artemides største og mest fornemme mission.