Skal du giftes?

Bryllupsplanlægning

Der er utroligt mange ting, man skal overveje og huske, når man skal planlægge bryllup – og i situationen kan det godt føles som et af livets største og vigtigste opgaver, fordi man kun får ét forsøg til at gøre det rigtigt. Eller det er i hvert fald idéen. For at du ikke mister overblikket er der nedenfor samlet nogle gode råd.

Gode råd til bryllupsplanlægningen

  • Find både sted og dato et år før – og send også invitationerne ud et år før. På den måde har du skabt dig et overblik og noget at arbejde ud fra, når du skal planlægge resten af brylluppet.
  • Book musik og underholdning til brylluppet i hvert fald tre måneder før. Hvis brylluppet afholdes i højsæsonen omkring sommer, kan det være en god idé allerede at booke seks måneder før, da mange musikere er ude på diverse sommerjobs, spille på festivals osv.  
  • Find tøj cirka fem måneder før og husk at tænk over, om du vil efterleve de gamle traditioner med noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt.
  • Bestil mad gerne tre måneder før. Men også gerne tidligere, hvis det ligesom med musik og underholdning er i højsæsonen.
  • Forbered takkekort inden brylluppet, så de er klar til at blive sendt ud lige efter.

Men vigtigst af alt, forsøg at nyd processen med bryllupsplanlægning. Selve brylluppet er så hurtigt overstået. Men brylluppet planlæggers i god tid i forvejen, så husk at sug alt til dig, for allerede nu er du sammen med din partner ved at lave minder om jeres bryllup.  

Musik til brylluppet Jeres bryllupsdag skal være helt perfekt og alt skal spille – især musikken skal spille! Den skal spille op til dans og skabe den mest fantastiske stemning til jeres bryllup. Musik Leverandørerne har bands og artister, der tager rundt i hele landet og tilbyder musik til bryllupper. De håndplukker alle deres musikere, for at sikre at de altid leverer den bedste kvalitet.