Sådan pifter du hjemmet op

Er du gået død i indretningen derhjemme, og synes du, dit hjem trænger til en ordentlig opfrisker? Der er mange ting, du kan gøre for at pifte indretningen lidt op derhjemme, og det behøver slet ikke at være store, uoverskuelige projekter. Her får du tre bud på, hvad du kan gøre for indretningen derhjemme.

Farverige puder

En simpel ting man kan gøre, når man skal indrette hjemmet eller bare pifte det lidt op, er at finde nogle fine farverige puder, der matcher ind i hjemmets øvrige farvepalette. Hvis du plejer at være lidt forsigtig i farvevalget, kan puderne her også være en måde at få lidt flere pangfarver ind i hjemmet.

Mal en væg

En anden måde, du kan nemt kan pifte hjemmet op på, er at male en væg. En farvet væg giver en flot dynamik og et nyt spil i et rum. Farven på væggen kan passe til hjemmets andre farver, eller du kan gå i en helt ny retning. Du kan eventuelt snakke med en professionel maler om idéen om at male en væg, så du kan få gode råd om, hvilken type maling du skal vælge.

Gør dit hjem personligt med flotte billeder

Et rum fyldt med tomme vægge kan meget hurtigt komme til at virke meget upersonligt og helt midlertidigt. Derfor er det en god idé at pifte hjemmet op med en masse billeder på væggene, da de netop er med til at skabe en hyggelig stemning og samtidig er med til at gøre dit hjem mere personligt. Du kan både hænge malerier, plakater eller andet kunst på væggen, eller du kan fylde dine vægge med billeder af alle de mennesker, du holder mest af.