Øjenlågsoperation

En øjenlågsoperation er et kosmetisk og funktionelt indgreb, som altså øger livskvaliteten på to måder. Som et kosmetisk indgreb hjælper en øjenlågsoperation på at fjerne et træt og udmattet look, mens det som et funktionelt indgreb slipper af med gener nær øjnene. Tunge øjenlåg kan f.eks. tynge ned over øjenvipper og trykke på dem, så dit synsfelt forværres, men det kan også lede til hovedpine, irriteret hud, eksem mm. En øjenlågsoperation er også det mest udbredte kosmetiske indgreb på verdensplan, og er enormt sikkert, hurtigt og et klart resultatgivende indgreb, som gør det så populært.

Hvad kan vi tilbyde af operationer?

Hos Center for Øjenlågskirurgi har vi enormt dygtige og erfarne speciallæger, der hvert er specialiseret i deres individuelle indgreb. Vi kan hjælpe med at fjerne gener ved: tunge øjenlåg, tunge øjenbryn, poser under øjnene og ptose (hængende ovre øjenlåg). Vi ved, hvor vigtigt trygheden er for dig, hvis du skal have foretaget en operation af dine øjenlåg, og derfor lægger vi stor vægt på vores omfattende erfaring og specialviden inden for øjenlågskirurgi. Du kan altid føle dig i trygge og professionelle hænder hos os, og vi har faste rutiner og procedurer for alle vores øjenlågsoperationer, og vi sørger altid for at informere dig grundigt om din kommende behandling.

Hvor mange får lavet øjenlågsoperationer?

Som nævnt er øjenlågsoperationer det mest udbredte kosmetiske indgreb på verdens plan, og også i Danmark får mange foretaget øjenlågsoperationer årligt. Vores Speciallæge Niels Rath har udført hele 14.000 øjenlågsoperationer i Danmark alene, og vores Speciallæge Carsten Øgård udfører ca. 600-700 operationer for grå stær årligt. Vores team består altså af enormt dygtige og erfarne medarbejdere, der har været i branchen længe og skærpet sine evner og kvalifikationer for hvert år. Du er altså i trygge hænder hos os, og det er vigtigt at vide, at en øjenlågsoperation er nem og sikker at komme igennem!